COOPER DISCOVERER AT3 4S OWL 255/70 R15 108T

COOPER DISCOVERER AT3 4S OWL 255/70 R15 108T
SUV
Celoroční
Úspora paliva: E
Přilnavost: C
Hlučnost: 2 (72 dB)
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
COOPER
Typ vozidla
SUV
Sezóna
Celoroční
Šířka
255
Profil
70
Průměr disku
15
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
108
Rychlostní index
T
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
72
Hlučnost (třída)
2
Palivová účinnost
E
Přilnavost
C
Dojezdová
Ne
M+S
Ano
3-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF)
Ano
Jednotka
1 ks
Hmotnost
16,42 kg
EAN
0029142907534
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Discoverer A/T3 je nástupcem dezénu ATR. T3 (“All Traction, All Terrain, All the Time!”) znamená “ ZA KAŽDÝCH PODMÍNEK SILNÁ TRAKCE V KAŽDÉM TERÉNU “ Tato pneumatika byla vyvinuta pro všechny druhy terénů ( bláto, štěrk, kameny, velké výmoly, pro městský a dálniční provoz). Jsou zde použity vyvážené kombinace technologií, směsí a designu poskytuje jistotu a výkon ve všech různých terénech. Discoverer A/T3 využívá vyvážené kombinované technologie, směsi a dezénu k výrobě pneumatik, které budou výkonné na všech typech terénů. Směsi běhounu zlepšují trakci na mokru a snižují valivý odpor, zatímco design běhounu výrazně zlepšuje trakci v off-road podmínkách bez obětování výkonů na dálnicích.

Agresivní terénní design je navržen tak, aby poskytl vynikající výkon jak na silnici a off-road použití.A/T3 dezén využívá kombinace funkcí speciálně vhodné pro poskytnutí solidní terénní provoz, skvělou celoroční trakci, vynikající stabilitu, jistotu a spolehlivost manipulace opotřebení běhounu.

Běhounová směs je formulována s chemickou dvojicí oxid křemičitý a saze, které poskytují vynikající přilnavost za mokra a excelentní vedení vozu na dálnici, a zároveň zlepšuje odolnost proti opotřebení v drsném skalnatém a štěrkovém terénu. Silikou obohacená běhounová směs má nižší valivý odpor než klasické směsi obsahující pouze saze v běhounu.Rozšíření dezénu v drážkách na běhounu je prvek podpory proti proříznutí ostrým kamenem a má odolnost proti vysokému oděru. Zoubkované boční drážky chrání proti zadržování nečistot v dezénu.Značeno M+S.

Menu
Filtr zboží