GENERAL GRABBER AT3 265/70 R15 112T

265/70 R15 112T
SUV
Letní
Úspora paliva: E
Přilnavost: E
Hlučnost: 2 (73 dB)
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
GENERAL
Typ vozidla
SUV
Sezóna
Letní
Šířka
265
Profil
70
Průměr disku
15
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
112
Rychlostní index
T
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
73
Hlučnost (třída)
2
Palivová účinnost
E
Přilnavost
E
Dojezdová
Ne
Jednotka
1 ks
Hmotnost
18,26 kg
EAN
4032344775418
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Pro vozidla SUV a pickupy. Univerzální terénní pneumatika značky General Tire je Grabber AT. Nabízí skvělý záběr a vynikající handling v terénu i na silnici. Zrozena v USA, General Tire nabízí pneumatiky pro všechny typy vozidel, pro všechna roční období a pro všechny terény. Vynikající trakce a excelentní držení stopy v terénu. Vhodná například pro vozidla Land Rover Discovery, Chevrolet Tahoe a VW Amarok. Pro všechny terenní auta, ideální trakce na písek, sníh a blato, klidná jízda, minimalní úroven hluku, podminky pro off road, agresivní model, sportovní pohled s bilou pismenkou.

Vynikající trakce a excelentní držení stopy v terénu. Střídavě uspořádané střední a ramenní bloky se záběrovými hranami přímo přenášejí podélné a příčné síly, což přináší vynikající trakci a reakce na řízení v terénu.

Skvělý záběr v bahnitém terénu.  Otevřené ramenní drážky zajišťují samočistící efekt. Výsledkem je vysoká trakce v blátivém terénu.

Robustní dezén pro jízdu v náročném terénu. Pevné bloky zajišťují optimální přenos sil a přitom jsou dostatečně flexibilní, aby se zabránilo zatrhávání a zalamování. Dokonce i za nepříznivých podmínek běhoun zůstává odolný proti poškození.

Dlouhodobé záběrové vlastnosti v obtížném terénu. V-profil drážek a zakřivené hrany bloků přispívají ke snadnějšímu uvolňování zaklesnutých kamínků. Pneumatika je odolná v obtížném terénu.

Komfort jízdy a nízká hlučnost. Zakřivení bloků a orientace lamel umožňují hladké odvalování dezénových bloků a snižují hluk pneu a zajišťují rovnoměrné opotřebení. Výsledkem je nízký vnější hluk odvalující se pneu a vysoký jízdní komfort.

Výborná ochrana proti aquaplaningu. Široké drážky a doplňkové zářezy odvádějí vodu pryč z dezénu a minimalizují tak riziko vzniku aquaplaningu.

Menu
Filtr zboží